1 szazalek
2018. March 23.

Á l d á s ! B é k e s s é g !

Isten hozott a Sólyi Virtuális Református Egyházközség honlapján

istentisztelet
  readKezdőlap
 

Íme, én elküldelek titeket, mint juhokat a farkasok közé: legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és szelídek, mint a galambok. (Mt10 16)

Kezdőlap
Hírek
Programajánló
- - - - - - -
Írott prédikációk
Hallgatható prédikációk
- - - - - - -
Hitvallásunk
Gyülekezetünkről
Templomról és Sólyról
Biblia magyarázatok
Bibliai térképek
Eredményeink
- - - - - - -
Magyar Értékeink
Verstár
Értékmérő
Segitség
Irott predikációk --

 

 

 

 

Húsvét elött PDF Nyomtatás E-mail
2007. April 06.

 Dobai Miklós: Húsvét elött

Kedves Mindenki!

Lemondott, helyesebben menesztették, csak nem így mondják!
Igen, Molnár Lajosról van szó, aki szétverte az egészségügyet, aki áttételesen szok emberéletért fog majd felelni, ha odajut.

De ne örüljünk, nem õ a felelõs, õ csak a cégére annak a kocsmának ahová becsületes ember nem teszi be a lábát.

Ez bevált bolsevik módszer:

Annak idején Szovjet-Oroszországban, Szovjetúnióban ugyanígy cselekedtek. Amikor a harmincas évek elején Genrich Jagoda belügyi népbiztos emberek tízezreit, százezreit küldte a túlvilágra, s amikor nagy lett az elégedetlenség, "nép ellenségének" kiáltották ki, kivégezték. Majd jött Nyikolaj Jezsov, ugyancsak belügyi népbiztos, aki ugyanott folytatta, ahol elõdje abbahagyta.
Egy idõ után õt is menesztették: nép ellensége lett, s megkapta a tíz deka ólmot a tarkójába. Majd jött Berija, s a sor napjainkig tart ...Ne örüljünk annyira Molnár Lajos távozásának, õ csak a munka szennyesét végezte, s biztosak lehetünk benne, lesz követõje. Ahogyan lett Rajk belügyminiszter elvtársnak, Péter Gábornak és Farkas Mihálynak is követõje, s lett Kádár Jánosnak is, csak más eszközökkel.
Ne az egyes embereket, a kirakat figurákat nézzük, hanem az eszmét, a mentalitást, mely ma is április 4-ét ünnepli ..., ma 2007. április 4-én!

 
< Előző   Következő >