1 szazalek
2018. January 21.

Á l d á s ! B é k e s s é g !

Isten hozott a Sólyi Virtuális Református Egyházközség honlapján

istentisztelet
  readKezdőlap
 

Én világosságul jöttem a világba, hogy aki hisz énbennem, ne maradjon a sötétségben. (Jn12 46)

Kezdőlap
Hírek
Programajánló
- - - - - - -
Írott prédikációk
Hallgatható prédikációk
- - - - - - -
Hitvallásunk
Gyülekezetünkről
Templomról és Sólyról
Biblia magyarázatok
Bibliai térképek
Eredményeink
- - - - - - -
Magyar Értékeink
Verstár
Értékmérő
Segitség
Irott predikációk --

 

 

 

 

Elkezdődhet a sólyi templom felújítása PDF Nyomtatás E-mail
2006. January 30.

Bikádi László és Dr. Navracsics Tibor közös sajtótájékoztató keretében számolt be a sólyi református templom megsegítésére rendezett koncert sikeréről.

280 ezer forint gyűlt össze az Alapítványi Iskolában megrendezett segélykoncerten - jelentette be Bikádi László, az est szervezője. Az adományok mellett több tízezer forint érkezett a sólyi hitközösség részéről, valamint vállalkozók egy 100 ezer forintos támogatást utaltak át a templom megmentéséért létrehozott alapítvány számlájára.

sajtottajekoztato.jpgDr. Navracsics Tibor, a koncert fővédnöke a rendezvényt egy folyamat kiindulópontjának tekinti, s nagyon bízik benne, hogy a későbbiekben is támogathatja a sólyi templom épületét, s ezáltal a régió kulturális emlékeinek megőrzését.
A napokban magánszemélyek festményeket, portrékat és egyéb értékes tárgyadományokat ajánlottak fel a templom megmentésére. Február 15-ig várunk minden nagylelkű felajánlást, hogy márciusban egy jótékonysági aukció keretein belül elárverezhessük a beérkezett tárgyakat, s a bevételt teljes egészében a templom felújításának tervezési és művezetési kiadásainak finanszírozására fordíthassuk - mondta el Dr. Navracsics Tibor, a Fidesz veszprémi csoportjának elnöke.

Az koncert szervezői mind a est fellépőinek, mind pedig az adományozóknak köszönik, hogy hozzájárultak a sólyi református templom felújításához.

(forrás: www.veszprem.fidesz.hu)

 

 
< Előző   Következő >